onsdag 19 maj 2010

Svar till mailet

Kära du
Det här trodde jag inte om dig som person, jag tyckte att du var smart och interligent kille när vi jobbade ihop. Det var alltid så trevligt att prata och diskutera med dig, du kom alltid med så bra svar.
Vad är det som har hänt ....?
Och varför gör du såna påhopp och anklagelser till min dotter som bedriver en sån fin butik som Primadonna?
Märta är 19 år och du är 40 år är det inte lite pinsamt att hålla på så ?
Märta är inte ett konkurerande företag till er.Jag hoppas att du läser detta som jag har skrivit till dig och att du slutar med alll barn fasoner. Du är ju vuxen och skall föregå med gott exempel.
Med vänlig hälsning Catarina ( Märtas mamma)

9 kommentarer:

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej!

hoppas allt löser sig till det bästa.
Kramizzz Nilla

AH sa...

Kära Katarina
Du får inte ta information som påhopp, det är inte meningen.
Jag vet också att du är lika intelligent och trevlig och kan ringa mig om du undrar något och inte lägga inlägg på din blogg. Det inte rätt forum för diskussion.
Du har ju mitt nummer och vi har alltid kunnat prata!

Hem ljuva hem sa...

Kära AH
Men det gör jag, Märta är snart 20 år och hennes företag går lysande och jag och min familj vill inte till högsta grad att någon vill göra henne illa. För Märta är verkligen värd det här, Märta jobbar halvtid som städerska och kommer sen till sin butik och jobbar.Så sluta och lägg ner din själ på Märta. Primadonna butik är inte eran konkurent.
MVH
Catarina

AH sa...

Kära Katarina
Jag skrev ett brev till Märta på 10 minuter. Lägga min själ??? Nja, jag tror inte det :)
Ingen vill Märta illa, hon är ung driftig och jag önskar henne all framgång! Jag tror säkert att hon kommer att lyckas. Jag har t.o.m skickat kunder till henne.
Men när hennes butik säljer produkter som jag äger mönsterskydd på, så måste jag upplysa henne om det. Annars är det ju ingen mening med mönsterskydd eller hur? Och det är allt jag har gjort med en förfrågan om att ta bort produkterna ur hennes sortiment.
Hon får gärna köpa dem av oss och då är de också CE-märkta, vilket är ett krav för att de skall få säljas i Sverige.
Trevlig kväll!
/AH

Hem ljuva hem sa...

Hej AH
Lamporna som Märta har i butiken är från smått och sött en gång i tiden.Företaget som gjort lamporna har haft sitt företag i 29 år, så den lampan fanns innan du mösterskyddade din lampa. Och lamporna är inte ens lika, så det är du som kastar pengar i skön, det är din skyldighet att kolla upp innan man mönsterskyddar en vara. Tyvärr är vi inte intresserade av era lampor vi tycker om våra enkla och rena lampor.Det är våra också annars skulle inte det stora företaget kunna sälja det, jag skickar brevet till tillverkarna så får dom ta hand om det.
Och du lägger visst ner mycket energi vi är ju 5 butiken som du har hört av dig till och vissa har dragit in advokat eller hur.

AH sa...

Jag har gjort allt jag kan för att undersöka mönstren innan registrering.
PRV har gjort omfattande sökningar och det fanns en tidsfrist då man kunde invända mot mönsterskyddet. Nu är mönstret registrerat.

Jag tar gärna en kontakt med tillverkaren bara du förmedlar kontakten.
Visst jobbar min jurist med fallet men jag själv har bara skrivit ett brev som tog 10 minuter.

Det är ingen mening att jag försöker förklara för dig hur mönsterskyddslagen fungerar på din blogg. Det är bättre att en jurist gör det.

Jag gör inga mer inlägg och går inte in här mer, det har ju tagit mig ytterligare en kvart och jag har viktigare saker att ta tag i.

Lycka till!

Signing off....

Hem ljuva hem sa...

Det är ingen som har bet dig att gå in på min blogg ihuvudtaget.Men jag kan förstå att det är svårt för dig att låta bli.Jag själv har varit i kontakt med PRV och lamporna är inte alls lika och Smått & Sötts lampa fanns före din lampa så det är fortfarande du som kastar pengarna i sjön. Och tillverkar kommer att kontakta dig. Och våran advokat också.
Jag fick också veta att du har skrivit brev till Gåvan i Surahammar + några till är det inte lite pinsamt att bedriva ett företag på det viset.Och när jag hade Märtas Bod så sålde jag lamporna där.

Lycka till själv !

Anonym sa...

varför är jag inte förvånad..är det någon som är det??

Anonym sa...

kanske AH borde ha mönsterskyddat sin fru istället..

Ford Edsel -59

Ford Edsel -59
Köpte Forden förra året, det skall bli jätte roligt att få ut bilen i sommar. Bilklädseln är snart färdig jätte snyggt :).

Klänningstyg

Klänningstyg
Vi hade sån tur att vi hittade nästan samma färg som på bilen ''pust''