tisdag 22 april 2008

Flyttfågeln

Nu är det dags märta flyttar hemifrån, det känns skönt men samtidigt lite konstigt. Man är så van att ha alla barnen kring sig, det kommer att bli så tyst usch så hemskt. Men livet går ju vidare det är ju så det fungerar. Och jag kommer att hälsa på så fort jag är ledig, jag tycker faktiskt lite synd om mig själv ;)
Alla vänner njut av den vackra vår solen.
Kram Catarina

Butiken

Märta tog ett vackert kort på en del av butiken idag.
Många varma sol hälsningar Catarina & Märta ;)

torsdag 17 april 2008

Det efter längtade paket.


Jippi, nu har paket äntligen kommit från Pennyhouse åhh vad fint allting är. Jag tänkte jag skulle vara lika duktig som Pennyhouse att gå ner i vikt, för jag älskar alla bakverk. Jag tänkte prova att lura ögonen och jag hoppas att jag klarar det.
Tack så hemskt mycket PENNYHOUSE. Du är bara bäst ;)
Många kramar Catarina ;) <3

tisdag 15 april 2008

Promenad på Lövudden.























Hej alla dvärgschnauzer, mellan och stora nu är det dags igen att gå en lång och skön promenad på Lövudden. Här är bilder från förra promenaden vi var 17 dvärg, 1 mellan och 19 mattar och hussar som deltog den 30/3-08. Det var en skön och trevlig promenad med lite fika på slutet.
PLATS: LÖVUDDENS PARKERING
TID: 10,30
NÄR: SÖNDAG DEN 27 APRIL -08
NÄRING: MEDTAG FIKA
Hjärtligt Välkomna
Kram Catarina





söndag 13 april 2008

Utförsäljning


Kära kunder och vänner nu är det total utförsäljning i butikan allt skall bort för ombyggnad av lokalen .
HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL MÄRTAS BOD
Kram Catarina & Märta

onsdag 9 april 2008

Loppisfynd

Hej alla vänner, jag önskar alla en trevlig dag i det tråkiga och trista vädret nu måste våren komma och ge oss lite sol och värme.
Jag och gubben var i Dalarna och fyndade lite gamla saker man blir ju över lycklig när gubben följer med för det händer inte så ofta. Jag skall ta lite bilder på sakerna jag fyndade det blev 2 tvättbräder.2 vackra stolar. 5 söta små kaffekoppar. 1 gammal gunghäst. 4 lakan med spets. 2 örngott jag blev verkligen nöjd med sakerna. på vägen hem stannade vi på Lappen och åt mat det var en givande och trevlig dag.
Annasvitahjärtan & jag far i väg på Lördag mot Dalarna det skall bli en väldigt trevlig resa och fynda skall vi verkligen göra.
Massor med Kramar Catarina :)

lördag 5 april 2008

Körslaget



Jag hoppas att någon av killarna går vidare till final.

Ford Edsel -59

Ford Edsel -59
Köpte Forden förra året, det skall bli jätte roligt att få ut bilen i sommar. Bilklädseln är snart färdig jätte snyggt :).

Klänningstyg

Klänningstyg
Vi hade sån tur att vi hittade nästan samma färg som på bilen ''pust''